Welk echt verlangen zit er achter jouw belemmerende gedachte?

Luister en omarm deze vanuit troost en dankbaarheid, niet vanuit een tekort of ontevredenheid.

Wat bied ik aan?

 

Als (jong)volwassenen kampen we vaak met dezelfde levensvragen als kinderen en jongeren. Al zijn we er ons vaak niet meer van bewust. Deze onbeluisterde mand vol verdrongen emoties en ervaringen werden doorheen de jaren beschermd door een jas van belemmerende overtuigingen en valse identificaties. 

Deze komen verder uit (intense) gebeurtenissen en verbale- en nonverbale interacties die jij in dat moment als overweldigend, traumatisch en als waarheid hebt ervaren. Deze werden vervolgens opgeslagen als een gekwetste kernherinnering. 

Doorheen de afgelopen jaren ben ik me blijven bijscholen en verdiepen in het systemisch, holistisch en transcultureel denken en ondersteunen. Vanuit deze missing link ging ik me gericht verdiepen in het begeleiden van (jong)volwassen bij identiteitsvragen, blokkades, steeds terugkomende patronen, angsten of trauma's.

Via de eerder vernoemde therapievormen in combinatie met innerlijk kind & schaduwwerk ga ik samen met jou op pad. We trachten de belemmerende overtuigingen en valse identificaties die we doorheen onze eerste 12 levensjaren kregen ingeprent  of door trauma op te sporen. We gaan er vanuit zelfempathie naar luisteren, verdrongen emoties toelaten, doorvoelen en vanuit zelfliefde helen

Je ontdekt hoe jij jouw mogelijkheden beter kan benutten alsmede je beperkingen te onderkennen en accepteren.

 

Je kan bij mij terecht bij vragen omtrent:

  • identiteit & gender
  • emotieregulatie
  • hechting
  • levensfasen
  • rouw & verlies
  • stress en spanning gerelateerde fysieke klachten
  • aanhoudende belemmerende patronen of blokkades